Hava Sanayii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hizmet Sandığı Resmi Web Sitesi

SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

10620 Görüntülenme
2024-04-23 18:05:29

Değerli üyelerim

2016 nisan ayında gelmiş olduğumuz görevle yönetim kurulum ile amacımız sizlere en iyi hizmeti sunarak bir ilke imza atmış olmak için göreve geldik.

Bize olan güveniniz, kuruma olan sahiplenme duygusuyla da bizim çalışma arzusu ile daha iyi hizmet çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz.

Buna eksik olarak gördüğümüz mağazalara yeni mağazalar ilave ederek başladık, şimdiye kadarda 150 yeni mağazayı üyelerimize sunduk, bunların yanına da uluslar arası firmaları da katarak vizyonumuzu geliştirdik.

Ayrıca sizlere özel olarak hazırlandırılmış tatil katalogları bastırılarak 2017 yılı içinde 700

Ailemize tatil imkanı sunduk, beyaz eşyalarda özel kampanyalar, kurbanlık, kömür,oto,gıda,sağlık v.b tüm kategorilerde hizmet anlayışımızı genişletmiş bulunmaktayız. Hasya tanıtım Filmi, yeni internet sayfası, İOS ve ANDROİD sistemlerini yeni yaptırarak üyelerimizin ihtiyaçlarını en kısa zamanda çözmeye çalışılmış,

Üyelerimize yılbaşı hediyesi olarak ajanda ve kalem dağıtımı sağlanmış ve 2018 yılını kapsayan ferdi kaza sigortasını üyelerimize ücretsiz olarak yaptırdık, yılbaşında dağıtılan promosyon kitapçıklarında ürün yelpazesini genişleterek tüm yapılan hizmetlerde üye memnuniyetini sağlamak bizi gururlandırmıştır.

 

Ayrıca sosyal projelere önem vererek 05 haziran 2016 Tarihinde 1250 kişinin katılımı ile Reşadiye camisinde  Şehitlerimize ve 1.H.İ.B.M K.lığında görev yapmış ve vefat etmiş büyüklerimize mevlid-i şerif okuttuk. Mevlid_i şerifte sizleri yanımızda görmek bize ayrı bir mutluluk yaşattı.

Ve sosyal sorumluluk projesine 02 Aralık 2017 tarihinde siz fabrikada çalışan arkadaşlarımız,emekli üyelerimiz ve çalışmakta olduğumuz mağazaların katkıları ile gerçekleştirdiğimiz projede 16 adet akülü engelli sandalyesi ve 8 adet manuel engelli sandalyesi dağıtımını gerçekleştirerek Eskişehir’de 43 evi ziyaret ve yapılan anketle belirlenen genç kardeşlerimize öncelik tanınarak Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezinde sizlerin ,engelli kardeşlerimizin aileleri ve katılımcı firmaların iştirakleri ile görkemli bir törenle dağıtımları yapılarak Şehrimizde bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamak nasip oldu hepimize,

Bu projelere ilave olarak Eskişehir Harb­_İş sporun düzenlemiş oldukları futbol turnuvasına ve bisiklet turuna maddi ve manevi desteklerimiz olmuş ve genç arkadaşlarımızın yanında olmanın sevincini yaşamış bulunmaktayız.

Fabrikamızda çalışan kardeşlerimizin kurmuş oldukları Havacılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin düzenlemiş oldukları Şehitlerimiz için kurban kesimine katkı sağlayarak yanlarında olmanın mutluluğunu beraber paylaştık.

VOS26 Derneği ve DOWN SENDROMU DERNEĞİNİN 12 Ağustos 2018 tarihinde  düzenlemiş oldukları ‘’Gerçek Dostlar Kromozom Saymaz’’piknik etkinliğimize maddi ve manevi destek sağlayarak o güzel anları hep beraber yaşadık.

Kendimizi gelişmeye açık kurum olarak görmek istediğimizden ESKO BİRLİK tarafından düzenlenen seminere katılarak Türkiye’de bulunan kooperatifler ile tanışma imkanı yaratarak çalışmalarımıza katkı sağlamıştır.

Siz değerli üyelerimizin katkıları ile MART 2021'DE ESOGÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK HEMATOLOJİ ONKOLOJİSİ servisinde minik yavrularımızın daha konforlu, sağlıklı ve hijyen bir ortamda tedavi görmeleri için bir adet odanın tadilat yenileme ve iç döşeme işlemleri tamamlanarak hizmete sunulmuştur. Katkılarınızdan dolayı tüm HASYA ailesine teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim Kurulu.

                

                          

Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle siz üyelerimiz adına  hazırladığımız erzak kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır.Allah kabul etsin.

 

ÜLKEMİZDE TEMMUZ 2021 AYINDA YURT GENELİNDE ÇIKAN ORMAN YANGINLARINDA ;

YANGINDAN ETKİLENEN BÖLGELER İÇİN;

1.HBFM.lüğü çalışanları ve emeklilerinin yapmış olduğu bağışlarla (27,715.00 tl) alınan;
6 adet jenaratör
6 adet ara kablo
5 adet motorlu testere
100 adet ledli el feneri
2000 adet pil
Yangın bölgesine ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır.

                       

                         

2-8 Kasım 2021 tarihleri arası OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ , SERVET BİLİR ONKOLOJİ MERKEZİ ÇOCUK HEMOTOLOJİ bölümünde yatmakta olan çocuklarımıza hediyelerini ulaştırdık. yatan çocuklarımızın ailelerinin ihtiyacı olan sularını ulaştırdık. bizlere her daim desteklerini esirgemeyen HASYA Başkanı Metin KUŞÇU VE YÖNETİM KURULUNA teşekkür ederiz. BİR TEBESSÜM BİR MUTLULUK YARDIM GÖNÜLLERİ..

                            

                                                         

Sizler adına bir projemiz daha bulunmaktadır. Projemizde her üyemiz adına bir fidan dikerek Hasya ormanı oluşturmak ve gelecek nesillere bir eser bırakmak istiyoruz.

Yani siz değerli üyelerimiz için elimizden geldiğince faydalı olmaya çalıştık ,tabi bunu unutmamak gerekir sizlerin sahiplenmesi ile kurumsal yapıda büyüdük ve büyüyeceğiz,Kısaca “BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ;BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ (Y.Emre)” sözü ile bitirmek isterim.  

SAYGILARIMLA

Metin KUŞÇU